~kita kawan kan?~

Tuesday, October 14, 2008

~raya holidays~

ni my 1st post dlm blog aku ni..cuti raye memang best..tmbahan pula kolej aku bg cuti 2weeks, from 19/9-5/10..ape lagi,xsbr btul nk enjoy..almaklumla kolej aku ni kt pedalaman..borim siot ms long weekend..

pd 19/9 tu,aku tumpang kawan aku,sara,ke rumah uncle aku kt subang..dr subang,aku fly ke kb..hepi gilerr bila smpai kb..dh dkat sbulan aku xmenjejakkan kaki ke negeri kelahiran aku itu..

pg tu,abg aku yg amik aku kt airport..then ktorg trus g rumah nenekku kt wakaf mek zainab,sbb mama aku ada kt situ..mama mmg slalu tolong makcik2 aku buat kuih,sbb makcik aku ada gerai kuih kt jalan tok hakim ni..

ptg tu,sumer adik bradikku turun padang,nk tolong jual kuih.ni la gmbr ktorg ms gerai baru je dbuka..

~..n ni plak,gmbr time kuih dh nk abis..~


pg 1 syawal,ktorg skeluarga g ziarah kubur nenek dan saudara yg dh mninggal..pg tu jgk,aku smpat g smayg raye kt msjid.hehe..

sudah jd kbiasaan,ktorg akn amik gmbr lpas je smayg raye..n ni la photo family aku d pg 1 syawal..

~hari raya wif mama~
sekian saja coretan di hari lebaran ini..salam..














2 comments:

S.Y.U.K. said...

teruskan menulis!

welcome to KYUEM blogsphere!

sCrtLaDy said...

akhirnya..

setelah penat memilih warna ye qili? berjaya mendapat kombinasi menarek??.. hehe